Blog

Am pozat toate pijamalele și iată cum m-am simțit în fiecare culoare în parte

martie 24, 2021

În fiecare locuință femeia trebuie să fie regină. Nu de alta, dar știm deja că noi suntem cele care aducem armonie în casă și ca să putem face asta trebuie să avem grijă de noi înșine. Să fim sinceri! Dacă mie nu mi-e bine, n-o să-i fie bine nici lui bărbată-miu, nici fetei mele. Asta e realitatea.

Atunci când am creeat Colecția Luna by Cosmina Kovacs am ținut cont de toate stările pe care vreau să le simt când sunt acasă.

Pijamalele din satin verde smarald

Recunosc că purtam foarte mult negru în anii anteriori, dar de ceva vreme m-am îndrăgostit de verde smarald. Nu știu ce se întâmplă, dar când port culoarea aceasta am o încredere în mine și o stare de calm de nu pot să vă explic!
La primul nostru Crăciun am purtat un halat din catifea în nuanța aceasta. Nu vreau să vă spun ce frumos s-a jucat fiică-mea și ce fericit era bărbată-miu! De atunci a început să-mi placă nuanța aceasta.
În cultura hindusă, smaraldul simbolizează vitalitatea și maturizarea iubirii, iar în mitologia antică, smaraldul este asociat cu Afrodita, zeița iubirii, simbolizând echilibrul și fericirea.
Atunci când port nuanța aceasta simt că mă inundă o stare de calm și de iubire. De altfel, dacă stau să mă gândesc mai bine, aveam tendința să rezerv mai repede hotelurile cu draperii verzi decât alte culori. Pe semne că verdele acesta chiar îți dă o stare de relaxare și de bine.

Pijamalele din satin Ivore

Ai observat că după un duș, dormi mai bine? Sau când lenjeria de pat este proaspăt schimbată, ai observat senzația aceea de curățenie cât de plăcută e?
Îmi plac nuanțele de alb, ivore, bej.

În pijamalele acestea se prelungește starea de curățenie. Poartă-le după ce ai făcut un dus, citește o carte, uită-te la un film, relaxează-te puțin mai mult.

Mie mi se pare fabulos când îmi spune soțul meu „Ai 4 ore să faci ce vrei tu! Stau eu cu fata”. De obicei, fac o cadă cu spumă, beau o cafea delicioasă, mă cremuiesc, îmi pun pijamalele acestea, îmi trântesc picioarele pe o pernă și mai citesc o oră. Apoi, desigur, îmi petrec timpul cu ei și îi plătesc cu aceeași monedă și soțului. El preferă să fumeze o țigară în tihnă, să se bărbierească sau să mai meșteșugărească ceva prin casă.
Uneori, trebuie să facem asta. Nu e un act de egoism, ci de îngrijire. Am grijă de mine ca să pot fi în continuare o mamă și o soție relaxată. Are grijă de el ca să poată fi în continuare un tată și un soț bun.
Acum, dacă mă gândesc mai bine, și el poartă foarte mult tricouri albe atunci când stă acasă. N-o fi întâmplător, nu?

Pijamalele din satin Mov prună

Îmi inspiră un soi de pasiune, bogăție și lux. Înțelepciune și iubire. Dacă studiem puțin, aflăm că în China, movul reprezintă puterea fizică și mentală, abundența și vindecarea. În Evul Media și în Japonia a fost considerată, de asemenea, culoarea împăraților și a viței nobile.
Așa că atunci când vrei să ai o stare nobilă, optează pentru violet. S-ar putea să ai aceeași surpriză plăcută pe care am avut-o eu.

Pijamale din satin Roșu

Știi de ce se spune că este culoarea iubirii? Pentru că, realmente, atunci când porți roșu începe să ți se mărească presiunea sângelui și ritmul respirației.
Roșu e pentru femeile puternice, pasionale, capabile să stârnească interes imediat. Mai pe scurt, e o culoare în care mă vede doar bărbată-miu.

Pijamale din satin Negru

Recunosc că am început să port mai puțin negru față de cum obișnuiam, însă încă îmi oferă o senzație de putere și încredere. Hainele negre, în general, sunt considerate un simbol al stilului, așa că nu cred că ar trebui să renunțăm definitiv la ele.

 

Sunt curioasă: Tu ce culori porți de obicei?

S-AR PUTEA SA-TI PLACA SI

No Comments

Leave a Reply