Blog

Cât de importante sunt părerile dumneavoastră despre produsele Kaya.ro pentru noi?

iulie 9, 2020

Bună ziua, doamnelor! Eu sunt Cosmina Kovács, Managerul magazinului Kaya.ro și țin morțiș să vă rog public să ne spuneți ce părere aveți despre produsele și serviciile noastre, fie ele bune, fie critici.

Cum a apărut Kaya.ro?

Cuvântul kaya este folosit în foarte multe țări și are o mulțime de semnificații cu care noi rezonăm foarte bine. În limba turcă înseamnă „stâncă”, de exemplu. Pe de altă parte, „kai” reprezintă motivația și creativitatea. În budism se vorbește despre spiritualitate și unitate. Cât de frumos cuprinde un singur cuvânt atâtea descrieri!
Când spun Kaya mă gândesc la o femeie puternică, delicată, spirituală, creativă, dar atât de iubitoare!

A trecut un an de când vorbesc cu voi și am convingerea că toate sunteți așa. MINUNATE! Mi-am dorit asta. Mi-am dorit și am crezut întotdeauna că putem deveni o comunitate, că putem avea încredere reciprocă și că la finalul unei conversații putem spune una despre alta „Ce doamnă drăguță!”. Cred că noi ca nație avem nevoie de asta și putem deveni mai buni unii cu alții.

Acesta a fost unul dintre motivele pentru care kaya.ro a luat naștere. Lucrez în presa scrisă de peste 12 ani. Și îmi place să fac asta. Avem nevoie de comunicare și să fim mai uniți unii cu alții.

Al doilea motiv pentru care a apărut kaya.ro a fost dintr-o oarecare frustrare. Am rămas însărcinată, am luat vreo 30 de kilograme în plus și nu-mi găseam absolut nimic de îmbrăcat de calitate și care să se așeze cumva pe un corp care nu mai era nici pe departe de o mărime mică. Rochiile pe care le găseam prin magazine arătau precum niște saci, iar eu fiind minionă și grasă, imaginați-vă cum arătam.

Apoi, mama îmi spunea tot timpul „Nu-mi găsesc și eu o rochie care să-mi stea bine”.

Așa a apărut kaya.ro. Dintr-o nevoie pe care toate o avem. Nu arătăm la infinit ca niște fotomodele, iar experiența din presă îmi spune că nici măcar femeilor care apar în reviste nu le este ușor. Da, uneori ne îngrășăm și dăm extrem de greu jos kilogramele în plus. Sarcina, menopauza, tiroida și stilul de viață haotic ne pot face să acumulăm kilograme. Sigur, nu încurajez un stil de viață nesănătos, însă până reușim să revenim (dacă reușim) la corpul de dinainte, nu ne mai îmbrăcăm? Ba da!

Să revenim la părerile dumneavoastră. Sunt extrem de importante pentru noi!

Și vă spun și de ce: Faptul că am ajuns la 85 de kilograme de la 47 m-a ajutat să înțeleg care sunt nevoile noastre. Lungimea, materialele, croiala care ne avantajează. Sigur, ne sunt de mare ajutor și designerii cu care lucrăm. Dar voi rămâneți cele mai importante.
Fără voi poate că nu aș fi știut într-un timp atât de scurt că trebuie să creez și rochii lungi. După o perioadă poate că apar varicele și atunci o rochie lungă este cea mai bună variantă.

Fără voi n-aș fi știut cât de importante sunt mânecile unei rochii. Ba char am aflat că vara este bine să optezi pentru hainele care acoperă corpul cât mai mult, deși credeam contrariul. Nu numai că protejează împotriva radiațiilor solare, dar nici căldura nu mai este atât de insuportabilă. Din punct de vedere estetic, hainele de vară care au mânecă acoperă brațele care poate nu mai sunt la fel de tonifiate sau a căror piele nu mai are aceeași strălucire.

Fără voi nu aș ști ce mărime să recomand pentru fiecare produs în parte. De aceea este important să ne spuneți cum vă vine produsul comandat la noi. Sigur, noi verificăm întotdeauna un model nou, însă nu avem toate tipurile de corp pe care să le putem proba.
De exemplu, rochia Leona nu este potrivită pentru doamnele minione, însă pe o doamnă mai înaltă se așează extraordinar, indiferent de mărimea comandată.
Sau compleul din 3 piese. Arată extraordinar și pe o femeie tânără și pe o femeie de peste 50 de ani.

Este important să ne spuneți ce culori preferați sau care este lungimea în care vă simțiți bine. Știți de ce? Pentru că o femeie devine frumoasă când se simte bine.

Sunt atâtea exemple de femei care au optat pentru rochii de mii de euro de la designeri celebri, dar care arătau îngrozitor pentru că nu rezonau cu modelul respectiv. Cred că moda ar trebui să fie mai mult despre noi și mai puțin despre haine. Sunt femei care se simt și arată excelent într-o rochie mini și sunt femei care se simt și arată excelent într-o rochie midi sau maxi.

Ce vă promit și multe dintre voi știți că mă țin de cuvânt orice ar fi:

1. Prețurile vor rămâne mici. Româncele sunt recunoscute în toată lumea ca fiind femei îngrijite și elegante. Așa îmi doresc să rămânem în continuare, iar pentru asta nu este necesar să cheltuim averi.

2. Nu voi face niciodată excepție de la calitate. Kaya by Cosmina Kovács înseamnă calitate și prețuri accesibile tuturor. Nu voi schimba niciodată acest aspect. „Mulțumesc, doamna Cosmina! Sunt foarte încântată și sincer, nu mă așteptam ca rochia să fie cusută atât de bine”. Sunt cuvintele voastre cu care eu plec acasă mulțumită. Pentru că da, în viață nu se rezumă totul doar la bani, ci și la recunoștință.

3. Mă țin de orice promisiune vă fac, la fel și angajații mei. Am fete extraordinare și pun suflet când lucrează. Sigur că putem greși. S-a mai întâmplat. Dar cu siguranță reparăm imediat și ne cerem scuzele de rigoare. Schimbăm produsul sau vă dăm bănuții înapoi. Internetul are avantajele și dezavantajele lui, însă atâta vreme cât promitem seriozitate și ne ținem de această promisiune, cu siguranță relația noastră va fi una de durată și solidă.

Așadar, dragile mele, vă rog să vă rupeți un minut din viața voastră și să ne spuneți dacă v-a plăcut ceva de la noi sau ce nu v-a plăcut ca să putem îmbunătăți produsele. Ca în orice relație, de altfel. Dacă nu ne-ar spune copilul sau soțul ceva ce îi deranjează, cum am putea face mai bine?

Vă îmbrățișez!
Cosmina Kovács

S-AR PUTEA SA-TI PLACA SI

No Comments

Leave a Reply