Blog

Colecția Royal Birds by Piassoniart

mai 6, 2021

Știm cu toții că arta este subiectivă pentru că nu se rezumă niciodată doar la pictură, sculptură, teatru sau literatură. Scopul artei este acela de a ne deschide către dimensiunea sacră a Existenței, de a-ți permite să evadezi dintr-o zonă de confort.

Orice te scoate din lumea concretului este o artă

Știi, suntem programați să ne gândim constant la probleme. Merităm, chiar și pentru câteva secunde, să ieșim din starea aceasta letargică. Să ne bucurăm mintea și sufletul, să ne oferim un răgaz și o doză de speranță. Artă e atunci când te vindeci de stres, îți încarci bateriile, ai speranță, curaj și încredere să te întorci în lumea reală și să mergi mai departe în călătoria numită viață.

Ioana Beltic Piassoni. Artist.

Ioana Beltic Piassoni are mâini de aur și suflet de ÎNGER. M-am îndrăgostit iremediabil de creațiile ei, de povestea ei, de pasiunea ei. Anii de școală i-a petrecut în laboratoarele de restaurare din beciurile muzeelor de artă, unde a descoperit simbolurile magice zugrăvite pe sticlele vechi pe care le-a readus la viață.
Spun că are mâini de aur și suflet de înger pentru că de fiecare dată când îi privesc picturile simt că timpul se oprește în loc. În mintea și în sufletul meu nu mai e loc de altceva în afară de bucurie, admirație, liniște, speranță. Îți mulțumesc pentru asta, draga mea!

De ce Royal Birds?

Știm cu toții că pasărea Phoenix simbolizează renașterea, un lucru pe care îl resimțim cu toții în perioada aceasta. Avem nevoie de speranță, de mai bine, de libertate, de frumos. Avem nevoie de o gură de aer, de curaj și de bucurie.

La fel ca pasărea Phoenix, Kimono-urile sunt văzute ca obiecte vestimentare atemporale și neschimbate de secole. De fapt, kimono înseamna „un lucru de purtat” și ce poate fi mai potrivit acum, dacă nu însăși speranța că ne va fi mai bine?

Colecția de chimono-uri Royal Birds este disponbilă pe kaya.ro.

Ușor de purtat, potrivite pentru fiecare femeie în parte

Pot fi purtate pe stradă cu o pereche de jeans, saboți și un tricou sau le poți purta chiar și la plajă. Cele două fâșii din față pot fi legate printr-un nod, astfel încât obții un chimono mai scurt, potrivit pentru ținute casual.

Poți opta și pentru o rochie midi sau scurtă în nuanțe de bej, roz pudră sau alb peste care să adaugi unul dintre aceste chimono-uri.

Imaginea este imprimată direct în țesătură fără să existe riscul de decolorare. Mai jos puteți vedea pictura originală, realizată direct pe sticlă.

Care e preferatul tău?

S-AR PUTEA SA-TI PLACA SI

1 Comment

  • Reply Piassoniart mai 6, 2021 at 3:57 pm

    [email protected], ce poti sa-ti doresti mai mult? te face sa te simti speciala, rafinata, femeie mai mult decat oricand! simti aripile de Phoenix ? just fly !

  • Leave a Reply