Blog

Costume de baie de la mărimea 34 până la 60/10XL – Costume de baie în două piese, întregi, tankini

iunie 21, 2021

E vară. Ne e gândul la concediu după atâta amar de vreme și nu găsim un costum de baie confortabil pentru toată lumea. Știu cum e! Știu cum e și să ai un șold mai mare decât pieptul și să nu-ți permiți chiar orice costum de baie. O mărime pentru sutien, alta la slipi. Costumele întregi? O nebunie. Dacă îmi veneau pe șold, nu-mi veneau la piept.


Știu cum e și să ai și burtică imediat după naștere sau chiar în timpul sarcinii. Pe vremea aceea simțeam nevoia să mă acopăr mai mult. O dată pentru că voiam să-mi protejez burtica de ultraviolete și a doua pentru că după naștere abdomenul nu arată prea grozav pentru o perioadă de timp.

Costumele de baie tankini? Pentru cine?

E atât de ușor în cazul bărbaților și atât de dificil pentru noi! Normele sociale ne impun să acoperim (sau nu?) mai multe zone ale corpului.
Se vede deja din fotografiile de mai jos ce înseamnă acest costum de baie tankini. Să acopere cât mai mult.
Numele vine din combinația Tank Top + bikini bottom, adică maiou deasupra + bikini dedesubt.
Pentru cine? Pentru femeile care își doresc confort.

De ce Costumul de baie Tankini?

Acest model de costum de baie a fost conceput din considerente psihologice, practice și estetice.
Ne place să stăm la plajă, nu? Sau la tratamente care durează? Să presupunem că ai nevoie să folosești toaleta, un costum de baie întreg poate fi extrem de incomod.
Un tankini este foarte practic pentru că se înlătură doar partea de jos a costumului.
Costumul este potrivit și pentru situațiile acelea când poate suntem mai timide și nu vrem să ne dezgolim chiar tot corpul. Sau poate că tocmai am născut, iar abdomenul nu arată chiar fabulos. Orice femeie trece prin asta mai devreme sau mai târziu. Eu încă mai am de lucru ca multe dintre voi de altfel.

Vrei să vezi toată colecția? Apasă aici.

Pantalonii sunt mai lungi decât ce găsești de obicei prin magazine, dar cred că sunt mai confortabili din mai multe puncte de vedere. În plus de asta, poți purta costumul de baie atât la munte la o piscină, cât și la mare.
Și să nu uităm! S-ar putea ca restaurantele să considere acest costum de baie o ținută care nu necesită alte haine deasupra.
Sigur, un chimono din voal te poate salva întotdeauna de această problemă, indiferent de tip de costum de baie porți. Ai legat cordonul și ai o rochie de plajă.

Costumele de baie din două piese cu talie înaltă? Pentru cine?

Pentru femeile cu șolduri late și piept/umeri înguști.
Slipii cu talie înaltă sunt extrem de feminini și îngustează talia imediat. În plus, femeile cu șoldurile generoase știu că au nevoie de un model care să permită mai multă elasticitate.
Sutienul are cupă detașabilă.

Vrei să vezi toată colecția? Apasă aici.

Costumele de baie întregi:

Sunt incomode din punct de vedere toaletă, dar sunt foarte comode atunci când îți place să înoți. Nu degeaba sportivele de performanță poartă acest tip de costum de baie.

Toate costumele de baie sunt disponibile de la mărimea 34 până la mărimea 60.

S-AR PUTEA SA-TI PLACA SI

No Comments

Leave a Reply