Blog

Cum să alegi culorile hainelor ca să-ți stea bine?

iunie 3, 2021

Nu de puține ori ne sunați și ne întrebați „Oare ce culoare să-mi aleg?”. Răspunsul este întotdeauna același: culoarea în care te simți tu bine sau culoarea care ți se potrivește. Adevărul e că nu ne stă bine cu orice, iar ce îmi place mie nu trebuie să-ți placă și ție. Slavă Domnului că suntem diferiți, unici și perfecți așa cum suntem!

Ne dorim să-ți ușurăm deciziile și să-ți oferim explicațiile de care ai nevoie atunci când hotărăști care este culoarea potrivită ție.

Cum să alegi culorile hainelor ca să-ți stea bine?

1. Culorile ideale la haine pentru femeile roșcate:

Dacă ești roșcată, ține cont că aceasta nu este o culoare neutră precum părul blond sau brunet. Când optezi pentru un păr roșcat, ar trebui să știi că este o culoare bogată și îndrăzneață, așa că trebuie să fii prudentă în ceea ce privește alegerile vestimentare, altfel există riscul să exagerezi.
Ce culori ți se potrivesc: bleumarin, albastru, tonuri pământii, precum ciocolată, corai, albastru-verzui, verde.
Ce culori să eviți: pastelurile nu se potrivesc deloc cu părul tău.

2. Culorile ideale la haine pentru femeile brunete:

Părul brunet are un ton saturat, astfel încât te poți baza pe cei mai mari aliați ai tăi când vine vorba despre alegerile vestimentare. Știm cu toții că femeile brunete sunt pasionale, calde și atente, iar dacă alegem culorile corect atunci când ne îmbrăcăm, nu putem avea decât succes.
Ce culori ți se potrivesc: verde, albastru royal sau bleumarin, mov, alb, negru, galben sau fucsia.
Ce culori să eviți: camel, măsliniu.

3. Culorile ideale la haine pentru femeile blonde:

Părul blond luminează fața, deschide nuanța ochilor și, de cele mai multe ori, te face să pari mai tânără. Nuanțele pe care le alegi în situația aceasta au o importanță mai mare decât ne putem imagina. Spre deosebire de brunete, femeile blonde pot îmbrăca fără griji culori deschise, calde.
Ce culori ți se potrivesc: roșu aprins, verde smarald, albastru electric, alb, roz, piersică.
Ce culori să eviți: negru (îl poți înlocui cu bleumarin), imprimeurile mari.

4. Culorile ideale la haine pentru femeile șatene:

Șatenul este o nuanță saturată, iar hainele cele mai potrivite sunt cele strălucitoare și saturate. Pur și simplu sunt culori care complimentează perfect părul. Dacă nu ai tenul închis la culoare (măsliniu), evită să porți pastelurile.
Ce culori ți se potrivesc: roșu, turcoaz, galben, portocaliu, verde, bleu, gri, negru.
Ce culori să eviți: bej, lila și kaki.

5. Culorile ideale la haine pentru femeile cu părul alb:

Trebuie să recunosc că sunt fascinată de femeile care poartă părul alb sau cărunt. Au o eleganță și o încredere pe care fiecare femeie și-o dorește.
Poate că ai decis că vrei o schimbare sau poate că pur și simplu nu vrei să te mai vopsești, însă cum îți alegi hainele? Este singura culoare de păr care îți permite să te îmbraci aproape cu orice și să-ți stea bine. Este incredibil de inteligentă natura, așa-i?
Ce culori ți se potrivesc: alb, negru, albastru bleu, violet, lavandă, argintiu, rubiniu, albastru safir, turcoaz, ciocolată, pasteluri.
Ce culori să eviți: verde și auriu.

Nu uita că fiecare culoare pe care o alegi spune totul despre tine și chiar are un impact asupra ta. Hainele nu sunt superficiale. Nimic din ceea ce facem pentru noi nu este superficial pentru că, până la urmă, modul în care ne simțim afectează tot ce facem.

Sursă foto: pixabay

S-AR PUTEA SA-TI PLACA SI

No Comments

Leave a Reply