Atelier KAYA

Suntem atelier de croitorie, specializați pe mărimi mari. Știi cum e! Fiecare dintre noi avem corpul diferit. Poate că avem șolduri mari și umeri înguști, poate că avem un bust generos, însă croitoria ne permite să fim creativi și să producem haine care să se așeze bine, indiferent de mărime.

De-a lungul timpului, am ținut cont de feedback-ul fiecărei cliente și am îmbunătățit tiparele, astfel încât rata de retur să fie extrem de mică. Dacă ai nevoie de ajutor, scrie-ne sau dă-ne un telefon! Un operator vânzări îți va oferi toate detaliile de care ai nevoie pentru a-ți alege mărimea potrivită. Nu uita că este important să măsori pieptul, talia și șoldul pentru a alege mărimea corectă.

În cazul în care nu-ți vine un produs sau pur și simplu nu-ți place, nu uita că poți face schimb sau retur.

Schimbul nu este gratuit, adică va trebui să plătești transportul pentru a returna coletul, însă ține cont, te rugăm, că facem tot ce putem pentru a-ți pune la dispoziție produse la prețuri de producător. Am putea spune că îți oferim transport și retur gratuit, însă magazinele care fac asta, includ aceste taxe în prețul produsului. De aici, rezultă un preț mai mare.

Așadar, îți propunem să te măsori cu atenție și îți garantăm că nu vei avea nevoie de schimb și totodată vei beneficia și de un preț mic.

Mulțumim!

Echipa Kaya.ro

Contacteaza-ne

Telefon: 0784.886.642

Mail: [email protected]