Blog

Kaya.ro – Părerile clienților

iulie 27, 2021

Nu suntem perfecți, dar ne străduim să atingem perfecțiunea, atât în ceea ce privește calitatea produselor noastre, cât și în relația cu dumneavoastră, de aceea părerile clienților sunt foarte importante pentru magazinul nostru, kaya.ro.

Este firesc să cauți părerile altor clienți, mai ales dacă nu ai mai comandat de la noi până acum. Ba chiar recomand să faci asta cu fiecare magazin online înainte să comanzi.
Din păcate, internetul are părțile lui bune, dar are și părți mai puțin bune.
1. Citește întotddeauna recenziile
2. Asigură-te că în spatele fiecărui magazin există o persoană reală, astfel riscul de a fi păcălit este mai mic.
3. Consultă politica de Retur înainte de a plasa comanda.

Iată care sunt părerile clienților noștri, păreri pe care le găsești direct pe pagina noastră de Facebook la secțiunea de Recenzii.

Apasă AICI pentru a le citi integral. De asemenea, pe site-ul nostru, kaya.ro, găsești recenziile la fiecare produs.

Dacă ai comandat de la noi, ne-ar fi de mare ajutor să ne oferi un feedback. În primul rând, pentru că noi considerăm că fiecare critică poate fi constructivă și în al doilea rând, clienții noi își vor putea face o opinie despre noi înainte de a comanda. Nu e deloc ușor să creezi haine mărimi mari, drept dovadă nici nu prea le găsești la orice pas, acesta este principalul motiv pentru care, de multe ori, sunăm clientele care comandă un model nou. Sigur, înainte de a pune un model pe site, testăm prototipul atât pe mărimea mică, cât și pe o mărime mare, însă sunt atât de multe tipuri de siluete, încât preferăm să obținem feedback de la cliente.

Ce se întâmplă dacă nu-ți place sau nu-ți vine un produs comandat pe kaya.ro?

Contactează-ne de luni până vineri între 9:00-17:00. Pe kaya.ro poți face atât retur, cât și schimb cu altă mărime sau alt model. Modelele pe care noi le producem sunt alese cu atenție, astfel încât să se potrivească pe mai multe tipuri de siluetă, însă există și posibilitatea să comanzi ceva și să nu-ți placă. E firesc. Nici în magazin nu-ți plac toate produsele pe care le alegi după ce le probezi.

E un compromis pe care trebuie să ni-l asumăm împreună.

Tu ai comandat de la noi? Cum ți se par produsele noastre?

S-AR PUTEA SA-TI PLACA SI

No Comments

Leave a Reply