Blog

Rochii de zi disponibile până la mărimea 60 – Rochii fabricate în România

martie 10, 2021

Ce bine că ne-am întâlnit! Dacă este pentru prima dată când afli despre noi, hai să-ți povestesc repede cine sunt sau cine suntem, de fapt.
Numele meu este Cosmina Kovács, sunt blogger, mamă și soție, am avut greutatea de două ori mai mare decât acum, iar misiunea mea este să ajut femeile să se simtă mai feminine și mai încrezătoare.
Știi cum e! Mai devreme sau mai târziu, toate avem probleme cu greutatea, fie din cauza sarcinii, fie din motive medicale, însă mi s-a părut extrem de frustrant să nu-mi găsesc nimic frumos de îmbrăcat când aveam peste 80 de kilograme. Consider că feminitatea e ceva ce nu se termină niciodată și cred că este important să ne simțim bine oricând.
Am adunat o echipă extraordinară și îți promit că vei avea o experiență plăcută cu noi.

Iată 3 rochii de zi disponibile până la mărimea 60 pe care le poți purta în această primăvară/vară:

1. Rochie cu imprimeu și volane

Este potrivită pentru sezonul cald și o poți purta atât cu pantofi sport, cât și cu un cordon sau curea în talie și o pereche de sandale cu bretele. Materialul este fluid, subțire și plăcut la atingere.
Având în vedere imprimeul, nu este necesar să porți accesorii. Este suficient dacă optezi pentru o pereche de cercei delicați și o geantă uni.
O găsești aici și este disponibilă de la mărimea 34 până la 60. Atunci când alegeți mărimea, ține cont, te rog, doar de dimensiunile pieptului din tabelul de mărimi.

2. Rochie midi cu imprimeu portocaliu

Croiala în A avantajează atât femeile cu siluetă pară (șolduri mari și piept mic), cât și femeile cu pieptul generos și șoldurile înguste.
Atunci când vorbim despre silueta pară, îți recomandăm să te folosești de cordon și să adaugi volum în partea de sus. Pur și simplu tragi rochia peste cordon, iar silueta se echilibrează imediat.
Totodată, croiala în A adaugă volum în zona șoldurilor, dacă acestea sunt înguste.
La spate, rochia are un decolteu delicat în V, astfel încât, dacă îți prinzi părul, poți lăsa la vedere un decolteu de 10 cm. Nu e nici prea mult, nici prea puțin, ci atât cât trebuie!
Rochia este disponibilă de la mărimea 34 până la 50 și poate fi comandată de pe kaya.ro.

3. Rochie midi cu imprimeu verde

Are aceeași croială și material ca rochia de mai sus, singura diferență fiind imprimeul. Nu uita că te poți folosi de cordon pentru a controla lungimea rochiei.
Este ideală pentru o ținută de birou, o plimbare sau o cină în oraș.
Rochia este disponibilă de la mărimea 34 până la 50 și poate fi comandată de pe kaya.ro.

 

S-AR PUTEA SA-TI PLACA SI

No Comments

Leave a Reply